• Vanaf €100,- gratis verzending*
  • Vanaf €100,- gratis verzending*

Bogle Vineyards

Sorteren op:

Bogle History

Hoewel de familie Bogle al zes generaties in de regio Clarksburg landbouwt, gaat hun betrokkenheid bij de wijnhandel pas 50 jaar terug. Naast het doorgeven van een sterke werkethiek en toewijding aan kwaliteit, is het succes van Bogle door de jaren heen geworteld in de dagelijkse betrokkenheid van de familie Bogle.

"Onze familie is er trots op wijnen te maken met een uitzonderlijk karakter en kwaliteit. Van wijngaard tot fles, er worden de hoogste normen gesteld om een wijn te creëren die elke keer beter presteert."

Ze begrijpen dat het verzorgen van het land en het in stand houden van de vitaliteit ervan niet alleen essentieel is voor hun gezin, maar voor de hele wereld, zodat toekomstige generaties nog eeuwenlang van vele oogsten kunnen genieten. Ze zijn er trots op dat ze worden geëerd met de Green Medal Leader Award 2018, die de wijngaard erkent die het beste blijk geeft van milieuvriendelijke, sociaal rechtvaardige en economisch levensvatbare duurzaamheidspraktijken.

Certified Green

De California Rules for Sustainability onderscheidt telers die strikte richtlijnen volgen in hun landbouwpraktijken. Beginnend met de vintage 2017, hebben ze van al hun 91 telers geëist dat ze de California Rules for Sustainability-normen implementeerden.

Dit resulteerde erin dat 96% van alle druiven die in 2018 bij Bogle werden geplet, Certified Green werd.