• Vanaf €100,- gratis verzending*
  • Vanaf €100,- gratis verzending*

Wij zijn Tom en Sharony, trotse ouders van Luuk en Finn. We zijn een sportief gezin dat vooral ook van lekker eten, koken en gezelligheid houdt. We hebben allebei een drukke baan en druk sociaal leven en vinden onze ontspanning in het koken en sporten. We krijgen er energie van om familie en vrienden te verwennen met een lekker, gezellig en sfeervol etentje of gewoon een relaxte middag te hebben met het gezin met daarbij een hapje en een drankje. Met deze webshop geven wij jullie een kijkje in ons leven. We laten zien hoe wij gezelligheid en koken beleven.

Het idee om een webshop in barbecue artikelen te starten is gekomen vanuit onze passie voor koken en het gezellig samen zijn met familie en vrienden. Een barbecue is voor ons de beste manier om deze twee te combineren. De sfeer bij een barbecue, het vuur, de smaken en ingrediënten die je eindeloos kan afwisselen zorgen ervoor dat wij het elke keer weer een feestje vinden om te doen.

Ons enthousiasme en passie willen wij graag delen. Wij doen dit door het hebben van een eigen webshop waarmee wij nog meer mensen enthousiast willen maken over het barbecueën. Het barbecueën is voor ons een verlengstuk van de keuken en een manier om onze gasten culinair te verwennen. Een stijlvolle, gezellig ingerichte tafel zorgt daarbij voor nog meer sfeer.

Geniet in onze webshop van de mooie houten planken en prachtige schalen. Experimenteer met de diverse sauzen en rubs. De kookboeken en youtube filmpjes op onze site geven je wellicht inspiratie. Al onze producten helpen je om het ultieme barbecueleven te ervaren. We hopen dat we jullie inspireren door onze passie met jullie te delen.

Enjoy the barbecuelife!