• Vanaf €100,- gratis verzending*
  • Vanaf €100,- gratis verzending*

1836 Beef Rub

€ 14,95

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

1836 Beef Rub 340gr

Deze BBQ Rub zit boordevol traditionele smaken die op rundvlees worden gebruikt. Het is een mengsel van zout, peper en knoflook met heel veel halve en kwart gekraakte zwarte peper. Texas staat bekend om zijn beef BBQ en dit is een zeer traditionele BBQ Rub met smaak. Het is perfect voor brisket en is geweldig op biefstuk. Het is geweldig op zowat elk vlees, maar schittert echt op rundvlees. Als u op zoek bent naar een prime rib-smaakmaker, dan is dit het!


1836 Beef Rub wordt genoemd ter ere van het feit dat Texas in 1836 een onafhankelijke staat werd. Dat is ook dezelfde tijd dat onze familie zich in Texas vestigde. Onze recepten zijn diepgeworteld in Texas, deze rub is een eerbetoon aan alles Texas en Premium BBQ. Alle natuurlijke, geen MSG, glutenvrij. Genieten! Smaakprofiel: zout, gebarsten zwarte peper en knoflook Heat Level: Medium (zwarte peper) Gebruik op: Prime rib, borst, biefstuk, rundvlees of ander BBQ-vlees. GEEN MSG, glutenvrij.


Ingredienten: zwarte peper, zeezout, knoflook granulaat


Dit product kan sporen van een allergeen bevatten of is geproduceerd in een omgeving waar diverse allergenen aanwezig zijn.