• Vanaf €100,- gratis verzending*
  • Vanaf €100,- gratis verzending*

Charboss Grill Scraper

€ 8,95

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Charboss Grill Scraper maakt veilig & gemakkelijk het grillrooster schoon


De Charboss is een gepatenteerde houten grillborstel waarmee u op een veilige manier grillresten verwijdert van de barbecue. Er is geen ijzeren barbecue borstel meer nodig, die mogelijk sporen van ijzer achterlaat tijdens het schoonmaken van de barbecue.


De Charboss is gemaakt van eikenhout en behandeld met een natuurlijke, voedselveilige minerale olie. De gepatenteerde ‘Tooth’ zorgt voor grip op het rooster en zorgt ervoor dat de vorming van de Charboss iedere keer op dezelfde manier gaat. Het metalen hoekje heeft diverse functies: het verwijderd resten in moeilijk te bereiken hoekjes en helpt u om een heet grillrooster uit een barbecue te tillen. Handig: op de achterzijde van de Charboss zit ook een flesopener! Waarom ook niet!


Gebruik de Charboss op een hete barbecue en deze unieke borstel vormt zich naar het rooster door de warmte en beweging vormt de Charboss zich naar de unieke vorm van het grillrooster en verwijdert zo alle grillresten van het rooster. De Charboss Grill Scraper heeft geen fijne ijzeren onderdelen die verstopt kunnen raken, of erger nog terecht komen in het eten. De Charboss Grill Scraper is te gebruiken op elk grillrooster. Maak de Charboss schoon door er met een stuk keukenpapier over heen te gaan. Gaat niet eeuwig mee maar joh, wat wel?


De kenmerken van de Charboss:


· De krabhaak voor het schoonmaken van zijkanten en onderkant van het rooster

· Gepatenteerde “Tooth”

· Flesopener

· Gebruik van krabhaak

· Gebruik van de “Tooth” voor het schoonmaken van het grillrooster

· Gebruik van de flesopener