• Vanaf €100,- gratis verzending*
  • Vanaf €100,- gratis verzending*

Jallelujah Seasoned Jalapeno Salt

€ 14,95

Nog steeds op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Jallelujah Jalepeno Salt Rub 213gr

Big Poppa's Jallelujah Jalapeno BBQ Rub and Seasoning hielpen mee om de 2012 American Royal Invitational aka "The World Series of BBQ" en de Jack Daniel's BBQ Invitational 2012 te winnen. Deze bbq-rub is een van onze meest populaire rubs en wordt zelfs gebruikt in de keuken van de nationale restaurantketen, BJ's Restaurants en Brewhouse. Wees niet bang voor het jalapeno-aspect van deze BBQ-smaakmaker, je zult de hoeveelheid warmte kunnen regelen. Gebruik een beetje of veel! Deze kampioenschapsrub was oorspronkelijk gemengd voor BBQ, maar veel klanten hebben ons verteld dat ze deze smaakmaker ook in hun keukens gebruiken. Onze Jalapeno Jalapeno Rub and Seasoning is licht pittig met de perfecte hoeveelheid kick! Jallelujah Jalapeno rub is een topkeuze en is goed voor alles, van kip en maïskolven tot aardappelpuree en bloody marys. Gebruik deze prijswinnende rub om een ​​guacamole van top kwaliteit te maken: voeg gewoon ons Jalapeno-zout toe aan een aantal avocados en meng. Het is zo makkelijk! Deze bestverkopende rub is echt geweldig op alles waar je het op strooit, het laat je roepen: "Jallelujah!


Ingrediënten: grof zout, kruiden, suiker, gedroogde knoflook, jalapeno, ui en paprika, jalapenopoeder, extracten van selderij.


Dit product kan sporen van een allergeen bevatten of is geproduceerd in een omgeving waar diverse allergenen aanwezig zijn.