• Vanaf €100,- gratis verzending*
  • Vanaf €100,- gratis verzending*

Little Louie's Garlic Salt with Black Pepper

€ 13,95

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Little Louie’s Garlic Salt with Black Pepper 213gr

Little Louie's Garlic Seasoned Salt with Pepper is geweldig op alles. Je kunt Little Louie's zien als een upgrade van het standaard knoflookzout. Big Poppa heeft dit product ontwikkeld met het klassieke brisket recept in gedachten. Knoflook, zout en peper! Het is een van de beste basis rubs op de markt en is een geweldige smaakmaker voor alle doeleinden. Little Louie’s Garlic Salt w / Pepper brengt kip, varkensvlees, rundvlees, soepen en groenten echt tot leven met zijn ongecompliceerde smaken.De veelzijdige smaak is de reden waarom BBQ-pro's, BBQ-ers in de achtertuin en chef-koks hun knoflookzout hebben weggegooid en vervangen door Little Louie’s Seasoning.


Ingrediënten:
Zout, suiker, gedehydrateerde knoflook en ui, zwarte peper, paprika (kleur), extracten van selderij, specerijen, maïszetmeel, kurkuma (kleur), extracten van paprika (kleur) en niet meer dan 2% tricalciumfosfaat toegevoegd om samenkoeken te voorkomen.


Dit product kan sporen van een allergeen bevatten of is geproduceerd in een omgeving waar diverse allergenen aanwezig zijn.