• Vanaf €100,- gratis verzending*
  • Vanaf €100,- gratis verzending*

Sweet Money

€ 14,95

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Sweet Money BBQ Rub 198gr

Sweet Money is de # 1 rub voor varkensvlees en ribben in het BBQ wedstrijd circuit. Het is een krachtige mix van hartige smaken die BBQ-recepten naar een hoger niveau tillen. Sommige zeggen dat het nog beter tot zijn recht komt in de achtertuin. Het is geen verrassing dat je deze BBQ rub zult vinden in het BBQ-arsenaal van winnende wedstrijdteams. Sweet Money begint hartig en zoet en eindigt met een little kick. Deze uitgebalanceerde mix tussen hartige, zoute en zoete smaken zorgt ervoor dat BBQ pro's en koks in de achtertuin terugkomen voor meer. Het geheim zit in de grote vlokken van hoogwaardig zeezout en honinggranulaat. De vlokken van zout smelten tot vlees en creëren een hartige bite. Het veelzijdige smaakprofiel van Sweet Money zorgt ervoor dat Big Poppa het ook graag op kip gebruikt. Sweet Money verhoogt de smaak van uw BBQ-recepten en voegt een aangename bark en glans toe. Poppa's Tip: Laat je vlees ongeveer 5-10 minuten "zweten" / rusten voordat je het kookt voor het beste resultaat.


Ingrediënten:
verdampte rietsap, zeezout, kristalsuiker honing (raffinaderij stroop, honing), gedroogde knoflook, ui, paprika, citroen, suiker, kruiden, chilipeper, paprika, gistextract, selderij, natuurlijk aroma, paprika (kleur), Glutenvrij, zonder smaakversterkers
Kan sporen van noten, zaden en of soja bevatten.


Dit product kan sporen van een allergeen bevatten of is geproduceerd in een omgeving waar diverse allergenen aanwezig zijn.